Szkleroterápia

Azonnal jobban érezheti magát a bőrében!

Szkleroterápia

Azonnal jobban érezheti magát a bőrében!

Egyeztessen most időpontot érsebészet szakorvosi vizsgálatra! Hívjon bennünket, vagy foglaljon időpontot on-line!

Hogyan működik a szkleroterápia?

Legfontosabb tudnivalók

A szkleroterápiás kezelések során egy oldatból (“sclerosant”) juttatnak több sorozatnyi mikroinjekciót közvetlenül a visszerekbe vagy a pókhálóvénákba és seprűvénákba. A beinjekciózott oldat elzárja az abnormális billentyűkkel rendelkező vénákat. A kezelt vénák idővel összezsugorodnak és felszívódnak a szervezetben. A vér ezek után a normális vénákon keresztül kezd áramolni, a tünetek pedig megszűnnek.

A kezelés során ultrahang is alkalmazásra kerülhet a vénás rendszer diagnózist elősegítő vizsgálata érdekében vagy azért, hogy a beavatkozás közben is láthatóak legyenek a vénák. A szakemberek általában a nagyobb visszerek szkleroterápiás kezelése során alkalmaznak ultrahangot. A bőrfelszínhez közelebb eső kisebb pókhálóvénák és seprűvénák kezelése során rendszerint nem szükséges az ultrhang, mivel ezek a vénák szabad szemmel is jól láthatóak.

Valódi páciensek, valódi eredmények

„A vádlimban korábban duzzadt és ronda vénáim voltak. Az elvégzett kezeléseknek köszönhetően teljesen eltűntek ezek a vénák! Mindkét lábamat kezelték, az eredményekkel pedig nagyon elégedett vagyok! A lábam 20 évvel fiatalabbnak látszanak.”

Személyre szabott eljárások pókhálóvénák és seprűvénák kezelésére

Egyedi páciensigényeknek megfelelő szkleroterápiás kezelések

Nem létezik olyan kezelés, ami minden problémára megoldást kínálna. A szkleroterápiára azonban általánosságban véve mindig igazak az alábbi állítások:

  • Biztonságos, tudományosan igazolt és nem igényel kórházi tartózkodást
  • A szkleroterápiás kezelések rendszerint mindössze fél órásak

  • A legtöbb páciens nem érzi különösebben fájdalmasnak a kezeléseket

  • A felépülési idő kiemelkedően rövid: a legtöbben már aznap folytathatják a szokásos napi rutinjukat

A szkleroterápia alkalmazható önmagában is, de akár a lézeres visszérkezelés kiegészítéseként is. Érklinikánkon az Ön számára javasolt kezelési tervet készítünk, amellyel a lehető leghamarabb megszabadulhat a visszereitől.