Átfogó ellátás

A betegellátás komplex megközelítése

Átfogó ellátás

A betegellátás komplex megközelítése

Egyeztessen most időpontot érsebészet szakorvosi vizsgálatra! Hívjon bennünket, vagy foglaljon időpontot on-line!

Rövid- és hosszútávú ellátás

Nincs két egyforma páciens

Attól függően, hogy visszereit kozmetikai célból vagy korábbi egészségének helyreállítása érdekében szeretné kezeltetni, Érklinikánkon a megfelelő ellátást fogjuk nyújtani az Ön számára. Az érbetegségek kezelésére gyakran egyetlen alkalom is elég lehet. A szükséges kezelések száma mindig az adott pácienstől függ: érspecialistánk az előzetes konzultációt követően már meg fogja tudni mondani, hogy az Ön esetében várhatóan hány kezelésre lesz szükség.

A vénák egy részének egyetlen kezelés is elegendő lehet, maradhatnak azonban olyan vénák, amelyek továbbra sem funkcionálnak megfelelően.

A kezelt vénák később már nem fognak újra megjelenni, újabb kezelések azoknak a vénáknak az esetében szükségesek, amelyek a kezelést követően váltak funkcióképtelenné. Utánkövetési programunk során igyekszünk azokat a problémákat is azonosítani és kezelni, amelyek később várhatóan fájdalmas tüneteket vagy szövődményeket okoznának. Kezeléseink így hosszú távon is eredményesek.

A kezelésre szoruló vénák azonosításához ultrahangos vizsgálatot alkalmazunk.

Az ultrahangvizsgálat során felmérjük a vénás keringés állapotát, és egy olyan „vénatérképet” készítünk, amely azokat a vénákat is láthatóvá teszi, amelyek nem a bőrfelszín közelében, hanem mélyebben húzódnak. A vénatérkép készítése nem jár fájdalommal. Az eljárás képes kimutatni, hogy a vénás rendszer mely pontjain vannak jelen problémák, a kezelések ezáltal biztonságosabbá és hatékonyabbá tehetőek.

Valódi páciensek, valódi eredmények

„Volt néhány felszíni vénám, amelyeknek zavart a jelenléte. Később kiderült, hogy a jobb lábamban krónikus vénabetegség alakult ki. A legrosszabbon szerencsére már túl vagyok. Most a felépülési fázisban vagyok, amikor a kezelt vénák lassanként felszívódnak a szervezetben. Már szemmel látható a lábamon a javulás.”