Lézeres visszérkezelés

Gyors eredményt biztosító, fájdalommentes kezelés

Lézeres visszérkezelés

Gyors eredményt biztosító, fájdalommentes kezelés

Egyeztessen most időpontot érsebészet szakorvosi vizsgálatra! Hívjon bennünket, vagy foglaljon időpontot on-line!

Hogyan működik az endovénás lézeres ablációs visszérkezelés?

Endovénás lézeres ablációs kezelés

Az endovénás lézeres ablációs kezelés (a továbbiakban: lézeres visszérkezelés) során az érsebész egy kisméretű optikai szálat vezet közvetlenül a kezelni kívánt vénákba, majd lézerfénnyel roncsolja a tágult, beteg vénaszakaszokat. A destruált vénák felszívódnak a szervezetben, a vénás keringés pedig helyreáll.

Az eljárást minden alkalommal ultrahangos vezérlés mellett végzik, amelynek során a beavatkozást végző szakember élőben látja az Ön vénáit. Ez kellően pontossá és biztonságossá teszi az eljárást.

Valódi páciensek, valódi eredmények

„Nemcsak a térdhajlatomban jelenlévő fájdalom tűnt el, hanem a vádlijaim és a combjaim is kitűnően néznek ki. Az elmúlt 20 évben sosem nézett ki ennyire jól a bőröm. A beavatkozás óta tudok dolgozni a kertben, fel tudom mosni a padlót, és nem érzek fájdalmat akkor sem, ha a háziállataimmal játszom.”

Miért válassza a lézeres visszérkezelést?

A lézeres visszérkezelés előnyei

A lézeres visszérkezelés nemcsak a visszerek tüneteit enyhíti, hanem a visszerek kialakulása mögött álló okokat is megszünteti. Ezen kívül az alábbiak miatt előnyös az eljárás:

  • Biztonságos, tudományosan igazolt és nem igényel kórházi tartózkodást

  • A járóbeteg-ellátásban végzett eljárás rendszerint két-három órányi időt vesz igénybe

  • A felépülés ideje mindössze néhány óra

  • A betegek többsége még csak kellemetlennek sem érzi a beavatkozást

A lézeres kezelés sajnos nem alkalmas az olyan vénák kezelésére, amelyek túlságosan kis méretűek, meg vannak csavarodva, és/vagy túl közel fekszenek a bőrfelszínhez. Ezekben az esetekben jobb megoldást nyújt a miniflebektómia illetve a szkleroterápia. Érklinikánkon segíteni fogunk Önnek a legjobb kezelési módszer kiválasztásában.